Wii Vs. PlayStation 3: 4:1 arányú eladás japánban

2008. február 28.
1.9861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Amióta a PlayStation 3 megjelent, azóta nem igazán tudott eladásokban felül kerekedni a Nintendo üdvöskéjén a videó játékok őshazájában, japánban.

A februári adatok alapján ismét hatalmas Wii fölény alakult ki, tudtuk meg a Reuters-től. Közel 4:1 arányban verte meg a Sony zászlóshajóját a február 24.-ével záruló négy héten keresztül. Ebben bizonyosan nagy szerepet játszott a Super Smash Bros. Brawl nipponi debütálása is hiszen a játék azonal a best seller listák élén tanyázott..

A Nintendo elsöprő népszerűsége továbbra is töretlen japánban. A februári adatokat megvizsgálva azonnal szembetűnik a szignifikáns különbség. Wii-ből egészen pontosan 331,627 darab került kosarakba a felkelő nap országában az említett időszakban, míg a hármas számú PléjStációból csupán 89,131 darab fogyot. Ez bizony közel 4:1 arányú vereséget jelent.

A Super Smash Bros. Brawl püfölde is nagyon szépen teljesített, hiszen azonnal a legjobban fogyó játékok listájának élén végzett, a maga 1.33 milliós fogyásával. Hatalmas teljesítmény ez, kérem szépen. Ezt még a Tekken 6 sem nagyon fogja tudni überelni, bár ne legyen igazam.

A Microsoft továbbra is nagyon mélyponton van a japán piacon. A redmondiak hozták ismét a papírformát és sikeresen megváltak mindössze 14,079 darab konzoltól egy hónap alatt. A Nintendo dominancia virágzik és ki tudja, hogy mikor szakad vége, ha egyáltalán képes is lesz bármelyik riválisa komolyabban megfékezni a száguldó Nintendo vonatot. Az úthanger gőzerővel lapít ki minden útjába kerülőt.
2 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

richie8 írta:
A jobb alsó karakter az Kirby lenne?
igen az röhögő smiley

válasz erre

richie8

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

A jobb alsó karakter az Kirby lenne?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja