Wii Sports Resort: Erős japán kezdés után brutális folytatás

2009. július 01.
1.6931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Azt már tudjuk múlt hétről, hogy a június huszonötödikén megjelent Wii Sports Resort százötvenezres eladott kópiával büszkélkedett a nyitó napon, de a további teljesítménye sem volt piskóta.

A legfrissebb adatok szerint a Wii Sports második installációja az egyik leggyorsabban fogyó Nintendo Wii exkluzív a pöttöm szigetországban, az első négy nap folyamán 353,827 darabot cipelgettek haza a lelkes tulajdonosok.

Az abszolút rekordot ezen a platformon eddig a Super Smash Bros. Brawl tartja a maga bámulatos 816,000 ezres startjával, de a Mario Kart Wii sem tökölt sokat, belőle 608,000 darab talált gazdára a premier hetében. A Wii Sports Resort az első olyan cím, amelyhez gyárilag csomagolnak egy mozgásérzékelést lényegesen finomabbá tevő MotionPlus szerkentyűt, amit a WiiMote végére csatlakoztatnak a játékosok és máris lépnek egyet előre a technológiában..., nem mellesleg a játékélményben is. A Wii Sport Resort júliusban nyugatra is ellátogat, érkezik Észak-Amerikába és Európába is többek között. Ezen régiókban szintén nagy sikerekre számítunk, felénk főleg a briteknél, de a tengerentúlon is zabálják a Nintendo-s cuccokat, így Amerika biztosan becsülettel betankol a főként nyári sportokra alapozó anyagból.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja