Wii Fit: Shigeru Miyamoto nagy reménysége

2008. április 28.
1.7781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo egyik vezér arca, Shigeru Miyamoto egy, a Times-nak adott nyilatkozatában elmesélte, hogy a Wii Fit Japánban nagyon komoly társadalmi változásokat idézett elő.

Hogy mi közünk nekünk mindehhez? Csupán csak annyi, hogy most rajtunk van Nippon szeme, Shigeru Miyamoto a szigetországihoz hasonló hatásokat szeretne tapasztalni Európában is, ami nem biztos, hogy maradéktalanul teljesülni is fog, az öreg kontinens lakói egy lustább faj a távol keletinél.

Persze mi nem vagyunk üzleti elemzők és jóslási képességekkel sem büszkélkedhetünk, Uri Geller-t pedig nem értük el telefonon, hogy kikérjük a véleményét, de nagy valószínűséggel Európában nem fog akkorát aratni, mint Japánban. Shigeru Miyamoto uraság tehát bizakodva tekint a jövőbe és már most érzi a súlyos EURO kötegek szagát, de ne legyünk már ilyen rosszindulatúak, lehet csak és kizárólag a testi épségünk karban tartása a fontos számára és a pénz az csak egy kellemes mellékhatás.

"Japánban egy csapásra megváltozott a Wii Fit játékkal rendelkező családok tagjai közötti kapcsolat, hirtelen mindenki a Wii Fit-ről kezdett el beszélgetni, anya az apával, apa a lányával és így tovább. Nagy örömmel látnánk, ha ez Európában (UK) is megmutatkozna, társadalmi szinten."

"Videójátékokkal túl sok időt eltölteni nem egy helyes magatartás. Mindig mondom a gyermekeimnek is, hogy töltsenek minél több időt a szabadban egy verőfényes napon és én magam is voltam kocogni a Central Park-ban tegnap (gondolom nem egyedül a sötétben), de a nyújtást a Wii Fit-tel végeztem, együtt jól működik a dolog."

A HMV szerint az év végéig best seller válik az anyagból a PAL territóriumban is. Meglátjuk, mindenesetre ránk fér egy kis mozgás, a sok káromkodással és a kontroller görcsös szorongatásával töltött órák/napok után.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja