Wii U-s Marióval érkezne az E3-ra Miyamoto?

2012. április 16.
1.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Halhatatlan és reménytelenül szerelmes vízvezetékszerelőnk úgy fest, a Nintendo legújabb hardverén is elhárítja majd a dugulásokat.

Persze, manapság már nem lehet tudni, milyen absztrakt kalandba keveredik ismét a mi imádott Mariónk, az El Mundo spanyol site értesülései szerint mindenesetre Shigeru Miyamoto idén egy Wii U-ra szánt jelenséggel készül elkápráztatni a rajongókat.

Hála a Google fordító példátlanul magas színvonalú munkásságának kiderült, hogy a spanyol szerkesztők szerint maga Miyamoto fogja leleplezni ezt a bizonyos Wii U-s "Super Mariót, mégpedig a Los Angelesi game shown, amelyre júniusban kerül sor.

A japán úriember valamivel korábban a következőket mondta:

Számos projekten dolgozom, de nem beszélhetek mindegyikről. Némelyik apró, de a Wii U aspektusából fontos projekt. Ugyanakkor egy új Pikminen is dolgozom, ami a konzol nagy felbontását fogja hasznosítani.

Amennyiben szimatunk nem csal, úgy a Wii U-s Mario mellett egy, a klasszikus mederben terelgetett negyedik rész is készülőben van, annyi legalábbis bizonyos, hogy a Nintendo lestipi-stopizta az ehhez szükséges domain nevet. Esetleg a kettő egy és ugyanaz lenne? Hmm...
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 17 napja

Az a baj hogy már nem tud megfogni a Mario, nem lesz döntő a következő konzolom vásárlásakor...

válasz erre

Vendég

13 éve, 17 napja

Fu dejolenne

válasz erre

Vendég

13 éve, 18 napja

Úgy legyen!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja