Wii U-ra tart a Zen Pinball 2

2012. december 06.
2.1911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation Network egyik favoritjának tekinthető Zen Pinball 2 várhatóan még ebben a hónapban felkerül majd a Nintendo Wii U eShopjába is, tudtuk meg egyenesen a készítőktől, akik azt is elmondták, hogy magát a játékot ingyen letölthetővé varázsolják a Nintendo masinájára.

Természetesen a hozzá készült DLC csomagokért már kérnek majd pénzt, így az újabb táblákat - Plants vs Zombies, Captain America vagy Fantastic Four tematikájúakat többek között - így már komoly dollárokért kell megvásárolnunk.

A Wii U-s változat egyébiránt lokális multiplayer mód mellett - splitscreen és hotseat - GamePad off-screen játékot, globális tournamenteket és egyéb közösségi lehetőségeket is tartalmazni fog.

A Zen Pinball 2 egyébiránt korábban már megjelent a PlayStation konzoljaira, de Pinball FX2 néven az Xbox Live-on is elérhető.
Zen Pinball 2 várhatóan még ebben a hónapban felkerül majd a Nintendo Wii U eShopjába is, tudtuk meg egyenesen a készítőktől, akik azt is elmondták, hogy magát a játékot ingyen letölthetővé varázsolják a Nintendo masinájára.'>
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

"hozzá készült DLC csomagokért már kérnek majd pénzt,"

Sajnos ezt mindig hozzáírják a végénszomorú smiley

válasz erre
Zen Pinball 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja