Wii U-ra is megjelenik majd a Bloodstained

2015. május 31.
1.4811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Néhány héttel ezelőtt olvashattatok Koji Igarashi új játékáról, a Bloodstained: Ritual of the Night-ról, mely a Castlevania-sorozat szellemi örököse akar lenni.

A Kickstarter gyűjtés azóta messze túlszárnyalta az eredetileg kitűzött 500 000 dolláros célt, hiszen a számláló nemrégiben lépte át a 3 milliót, ami azt jelenti, hogy a játék Wii U-ra is meg fog majd jelenni.

A gyűjtésből még 12 nap hátra van így akár a további célok is teljesülhetnek.

3 250 000 dollárnál asszinkron online multiplayer-el fog gazdagodni a játék, míg 3 500 000-nél PlayStation Vita-ra is portolják majd.

A játék tehát jelenleg úgy néz ki jön Windows-ra, OS X-re, Linux-ra, Xbox ONE-ra, PlayStation 4-re és Wii U-ra. A megjelenés idejéről még nincs információnk.
Bloodstained: Ritual of the Night-ról, mely a Castlevania-sorozat szellemi örököse akar lenni.'>
2 hozzászólás

Gólem

9 éve, 7 hónapja és 24 napja

Gondolom valami Unreal Engine-el tolják vagy valami ilyesmi, annál meg csak egy klikk hogy legyen ilyen vagy olyan port... Nem szép. Eleve így kellett volna kijönni vele.

válasz erre

totyak

9 éve, 7 hónapja és 24 napja

Vannak játékok, amik olyan gyorsan összeszednek nagy összegeket, hogy csak nézek. Olyan játékok, amikért én nem fizetnék semmit. A másik oldalon meg olyanok, amik nagyon jónak tűnnek, de nem jön össze a pénz. Furcsa ez.

válasz erre
Bloodstained: Ritual of the Night
13.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja