WiFi detektor az Informatica-tól

2008. május 28.
2.5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A mobilkommunikáció és a vezeték nélküli hálózatok előretörésével egyre inkább növekszik az igény az olyan eszközökre, mint például a WiFi kereső toll.

Egy végtelenül egyszerű, ámbár praktikus eszközről van szó, mely jelez, ha vezeték nélküli hálózatra bukkan. A dolog nem új keletű, egyre-másra jelennek meg az efféle eszközök, köztük az Informatica tetszetős tolla, amely 15 méter sugarú körben kutatja a WiFi hálózatokat.

Mondhatni még mindig csak gyerekcipőben jár a WiFi, mivel a felhasználók számára továbbra is az jelenti a gondot, hogy megfelelő erősségű jelet találjanak noteszgépük számára. A megfelelő hálózat megtalálásához számos eszköz kínálkozik, példának okáért egy ideje már olyan laptoptáskákat is lehet kapni, melyeken egy LED dióda jelzi a hálózati elérés lehetőségét. Egyszerűbb megoldás a WiFi detektor toll, melyet immár számos gyártó kínál a felhasználók számára, a legfrissebb ezek közül az Informatica újdonsága.

A toll használata pofonegyszerű. Bekapcsolva azt, különböző színekkel adja tudtunkra, hogy épp milyen jelerősségű az elérhető hálózat. Ennek megfelelően zöld, sárga, vagy piros színű LED gyullad fel az egyébként íróeszközként is funkcionáló detektoron.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ügyes kis íróeszköz, mindig magunknál hordhatjuk, szépen fog, és még a wifi hálózatokat is mutatja, jelerősséggel egybekötve. Egy árra azért kiváncsi lettem volna, de gondolom 10-15-20 euronál nem kerülhet többe.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profiljaiPet profiljarDAVE profiljaMarduk profiljamarco profilja