White Knight Chronicles: Vizuális orgia

2008. november 12.
2.8281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha PlayStation 3 és JRPG, akkor Final Fantasy XIII.

Ne legyünk ily módon földhöz ragadtak, és járjuk nyitott szemmel a világot, hiszen számos, igényes képviselője akad a műfajnak, az említett konzol masinán. Na jó, ez túlzás volt, viszont mi máris örömmel ajánlunk egyet szíves figyelmetekbe, amely a White Knight Chronicles címre hallgat, és igen-igen hosszú ideje leledzik már a termelésben, a Level 5 csapat kezei alatt. A japánok ezúttal is előnyhöz jutottak, de sajnos azt máig nem tudni pontosan, hogy mennyivel.

Nipponban december 25.-én mutatkozik be hivatalosan a régen várt szerepjáték, amely mind a grafikáját, mind pedig a köréje épített imázst tekintve is elragadó egy alkotás lesz. A Level 5 csapata továbbra hallgat a Japánon kívüli megjelenésről, így a sötétben tapogatózunk és fájó szívvel bámulgatunk a csodálatos média anyagaikra.

Ezúttal egy testesebb gameplay mozival vagyunk beljebb, amit naná, hogy örömmel teszünk közszemlére, hiszen a PlayStation 3 konzolt birtoklók már úgy ki vannak éhezve egy falatnyi JRPG-re, hogy idáig hallatszik időnként a jajjveszékelésük. Akik jártasak a műfajban, szavak nélkül is könnyedén leveszik, hogy miként bírható működésre a benne látható harcrendszer.

A trailer japán nyelvű, megpakolva egy vagon kandzsival, bántja a szemünket, hiszen már oly szívesen látnánk ezt emberi nyelvre is lefordítva. Bizonyára az sem egy egyszerű feladat, egy grandiózus szerepjáték, oltári mennyiségű írásos, valamint szinkronizált párbeszédet tartalmaz. Függöny behúz, szem kitámaszt, erősen koncentrál..., majd a végén tapsol, de izomból. Legyen vörös tenyér a végeredmény.

#tv#
2 hozzászólás

Rambo

16 éve, 9 hónapja és 8 napja

Na ez is kötelező cím lesz, úgy érzem. A Level5-ben még nem csalódtam, a legutóbbi játékuk is mély nyomot hagyott bennem (Jeanne'd arc, PsP-re) és ez is minimum olyan jó lesz, mint a többi (ha nem jobb), a fejlesztők szerint több, mint 100 óra játékidővel fog rendelkezni és a többi dolog is kiváló (grafika, zene, csak a harcrendszerre leszek kiváncsi). Már csak az a kérdés, hogy mikor jön ki Amerikában, illetve Európában. Remélem maximum egy olyan fél éves késés lesz. szomorú smiley

válasz erre

norbertony

16 éve, 9 hónapja és 8 napja

Remélem legkésőbb jövő tavasszal kijön Európában is.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja