White Knight Chronicles: Datálva a japán megjelenés

2008. szeptember 04.
1.7561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Level 5 csapatának legújabb szerepjátéka is lassacskán révbe ér.

A PlayStation 2 debütálásakor bemuatott Dark Cloud, valamint annak folytatása és a remekül eltalált Rogue Galaxy fejlesztői már jó ideje küzdenek az első PlayStation 3 exkluzív címükkel, a White Knight Chronicles-szel, amely végre zöld jelzést kapott Japánban, így még ebben az esztendőben megjelenhet Nippon honban. A többi régió ezidáig nem kapott konkrét kilövési dátumot.

A japánok december 11.-én, 6980 Yen-ért végre valahára hazavihetik majd a Level 5-féle legújabb gyöngyszemet, amely már két évvel ezelőtt is erős vizualitásával hívta fel magára a figyelmet, amikor kihozták az első gameplay mozgóképet az anyagról. Remélhetőleg a Tokyo Game Show-n többet láthatunk majd belőle, valamint bízunk egy európai megjelenést érintő bejelentésben is.

Az ígéretek, vagyis helyesebben szólva a pletykák szerint durván 50 órás játékidővel számolhatunk esetében, amelyet a valós idejű harcrendszer tesz élvezetesebbé. Egyelőre a többi régió nem kapott megjelenési dátumot, így még bármi megeshet, bár a legvalószínűbb a 2009-es bemutatkozás, ami minket érint. Figyeljük a fejleményeket, maradjatok ránk hangolva.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Gnoresz profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja