Wheelspin: Komoly fizikával

2009. szeptember 08.
3.0181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Archer MacLean, a jó nevű, brit játék kreátor néhány szóban méltatta az Awesome Play csapat legfrissebb, fejlesztés alatt álló produkcióját, amelyet elmondása szerint a komoly fizikai modell különböztet meg műfajbeli társaitól.

A Wheelspin egy futurisztikus verseny lesz, akárcsak az F-Zero, a WipeOut, a Rollcage, vagy az Extreme-G, ám az impozáns sorból egy dologgal már biztosan kiemelkedik. Archer MacLean nem kevesebbet állít, mint, hogy totálisan kiaknázzák a Nintendo Wii-ben rejlő, generációs társaihoz mérten erősen korlátozott erőtartalékokat.

A játék bejelentését követően már leközöltünk néhány állóképet a Wheelspin-ről, azokról viszont nem jött le a fizikai modell állítólagosan komoly teljesítménye, azt csak mozgásban tudjuk majd szemrevételezni. A játékot egyébként a Bethesda fogja piacra segíteni valamikor az ősz folyamán, kizárólag a kiotói asztali masinán. Ez a cucc leginkább a fentebb említett, száguldozós klasszikusok nyomdokain halad, így azok rajongótáborát veszi elsődleges célkeresztjébe. A Wheelspin a sebességmániások és az árkádversenyek megszállottjainak nagy kedvence lehet, erős fizikai szimulációval megtámogatva a szegről-végről ismert koncepciót.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Egy mozgóképsor jól jött volna, milyen rejtett képességei vannak még a Wii-nek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja