Wheelman: Vin a motoron

2009. március 04.
2.7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Óriási bajban fetreng a Midway, adóssága maga alá temette a jó nevű videojáték gyárost, olyannyira, hogy már egy-egy játékuk kiadására sem nagyon futja a büdzséből.

A Wheelman körül is ezer volt a baj, késést, késésre halmozott az ígéretes sandbox alkotás, majd végül az amerikaiak átengedték a játék kiadási jogát a UbiSoft-nak. A franciák a premier előtt gyorsan meg is villantják a címet, fejlesztői videonapló címszó alatt.

Vin Diesel kemény legény, Vin Diesel a nők alsó neműinek hidratáltságáért is felel, Vin Diesel most Európát vette célba. A polír fejű action hős digitális kalandja egy összelopott maszlag, ezt állítjuk. Később majd talán visszavonjuk, ám ha a legfrissebb mozgóképre fókuszálunk, kapásból három szemet szúró jellemvonás ordít a Wheelman-ről.

A motoros száguldozás első pillantásra úgy fest, mint egy árkád stílusban fogant, Sega-féle versenyjáték, akár egy Manx TT remake alapja is lehetne nyugodtan. Ezt betudjuk az eseménydús, játéktermes múltunknak, élénk fantáziánknak, de amikor Gázolaj uraság a mociról egy négykerekűre pattan át és kirugdossa a sofőrt a másik ajtón, az már kísértetiesen Pursuit Force-ra hajazó momentum, letagadhatatlan.

A sort az idő-lassított, járműves tűzharcok folytatják, amely megoldást ilyen formában a True Crime című mű nyúzásakor láthattuk pár évvel ez előtt, ha emlékeim meg nem csalnak ez ügyben. Egy lo-res videó gyatrán kevés ahhoz, hogy elássunk egy művet, de eredetiséget per pillanat egy cseppet sem vélünk felfedezni benne. Ja, hogy ezt a játékot nem is forradalmi újításnak szánták? Nézz, láss, ítélj!

#tv#
nincs még hozzászólás

Wheelman
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja