Werewolves Within: bemutatkozott a Ubisoft különleges VR-játéka (trailer)

2016. március 16.
3.7741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Számítottunk arra, hogy az idei GDC a virtuális valóság lázában telik majd el, és nem is tévedtünk túl sokat, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a Ubisoft a kérdéses eseményen bejelentette Werewolves Within címre keresztelt legújabb játékát.

A kérdéses alkotás egy VR-projekt, amelynek hátterében a Tom Clancy-játékokkal elhíresült Red Storm Entertainment csapata áll, akik egy igazi különlegességet álmodtak meg a cím alatt, lévén a Werewolves Within az első olyan VR-játék, amely a multiplayer módra épül.

A Werewolves Within egyébiránt egy középkori faluban, Gallowstonban játszódik majd, amelynek lakóit vérfarkasok terrorizálják, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy különleges képességeink és felszereléseink segítségével, többnyire fejtörők és nyomozgatás által felderítsük, hogy pontosan kik lehetnek a szörnyek.

Az alkotás az 5-8 fős multiplayer élményre lett kiélezve, megjelenése pedig 2016 őszén várható, az összes fontosabb VR platformra, így vélhetően PlayStation VR-re, Oculus Riftre és HTC Vive-ra is.

Werewolves Within címre keresztelt legújabb játékát.'>
3 hozzászólás

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 19 napja

Ez eddig nem egy nagy élmény a VR fronton röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 8 hónapja és 22 napja

Aranyosan van megoldva. De ez ennyi, ülünk egy körben és próbáljuk megfejteni ki a farkas? Ráadásul nem árt, ha nagyon tud valaki angolul, mert gondolom kommunikálni kell egymással, kikérdezni, adatokat gyűjteni.

válasz erre

kpal

8 éve, 8 hónapja és 22 napja

Akkor ebben már a sima monitoros játékos nem vehet részt meglepett smiley

válasz erre
Werewolves Within
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2016
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja