Websorozat készül a Dead Rising alapján

2014. február 10.
1.4751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tim Carter a múlt héten bejelentette, hogy élőszereplős filmet készít a Mega Man szellemi örökösének kikiáltott Mighty No 9 alapján, de a Mortal Kombat: Legacy alkotójának úgy tűnik további filmes tervei is vannak.

A producer ugyanis nemrégiben egy interjúban megerősítette, hogy a Capcommal mindent lebeszélt és elintézett, így már csak egy nagyobb Los Angeles-i stúdióra van szüksége ahhoz, hogy elkészíthessen egy websorozatot a Dead Rising alapján is.

A kérdéses zombis sorozathoz egy 90 perces filmanyagot képzelt el, amit darabokra szabdalva jelentetnének meg, ami így egy nagy lineáris történetté állna össze, akárcsak korábban a Mortal Kombat: Legacy esetében.

Carter egyébiránt élőszereplős formulát képzelt el a Dead Rising websorozathoz is, de bővebb részleteket egyelőre még nem közölt a témában.
Tim Carter a múlt héten bejelentette, hogy élőszereplős filmet készít a Mega Man szellemi örökösének kikiáltott Mighty No 9 alapján, de a Mortal Kombat: Legacy alkotójának úgy tűnik további filmes tervei is vannak.'>
3 hozzászólás

kpal

11 éve, 24 napja

Kíváncsian várom.

válasz erre

totyak

11 éve, 25 napja

Szerintem sokan fognak ennek örülni, ha jól lesz megoldva.

válasz erre

Vendég

11 éve, 25 napja

Hát ez nem valami érdekes ötlet...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profilja