Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő

2008. június 17.
2.6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Alig néhány napja adtuk hírül, hogy készül a Way Of The Samurai harmadik felvonása, máris befutott egy testes galéria a PlayStation 3 exkluzív játékról.

Az Aquire művéről jelen pillanatban szinte sem tudunk, az információs csatornák nehezen nyílnak meg, ami talán azzal is magyarázható, hogy egyelőre csak japán megjelenésről szól a fáma, a többi régió nem került még szóba. A hármas számozás ellenére mostanáig négy epizód látta meg a napvilágot.

Ha kronológiai sorrendben haladunk a képzeletbeli idősíkon, akkor először a Way Of The Samurai első felvonásával találkozhatunk (minő meglepő), amely 2002-ben jelent meg a már nyugdíj peremvidékén bolyongó PlayStation 2 konzolon, majd két esztendővel később érkezett a Way Of The Samurai 2, melyet egy spin-off, vagy más idegen kifejezéssel élve side story, a Samurai Western követett a sorban, 2005-ben. Így jutottunk el az immáron next-gen Sony masinát becélzó, hivatalosan harmadik felvonáshoz.

Külön érdekessége a sorozatnak, hogy minden egyes epizódot más kiadó dédelgetett. Az első rész a Bam! Entertainment szárnyai alatt került forgalomba, a folytatás kiadását a Capcom vállalta magára, a spin-off epizódot pedig Japánban a Spike, Észak-Amerikában az Atlus, míg Európában az 505 Games hozta forgalomba. A harmadik, immáron PlayStation 3-ra érkező Way Of The Samurai-t szintén a Spike fogja a polcokra segíteni.

Az alant megleshető galéria alapján nem számíthatunk grafikai áttörésre és akkor még finomak voltunk vele szemben. Ha objektíven vizsgáljuk a látvány minőségét, akkor bizony még az átlagtól is jó messze taszította magát, jóllehet, a sorozat korábbi részei sem a vizuális orgiával taroltak és "kicsúszott a számon" a második túlzó kijelentés, hiszen a széria sohasem ért el komolyabb sikeret. Mégis érkezik a harmadik epizód, tisztelet a kemény kitartásért. Íme a friss látnivaló, ízlelgessétek egy kicsit.


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 2. kép


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 3. kép


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 4. kép


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 5. kép


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 6. kép


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 7. kép


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 8. kép


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 9. kép


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 10. kép


Way Of The Samurai 3: Vizuális betekintő - 11. kép



Way Of The Samurai 3 Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja