Way Of The Samurai 3: Megjenési dátumot kapott az amerikai verzió

2009. szeptember 20.
2.2141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Way Of The Samurai 3 októberben átszeli az óceánt, így a tavalyi japán megjelenés után jövő hónapban becélozza az első angol nyelvterületet is.

Egyelőre európai kiadásban nem gondolkodunk, ilyet még nem jelentettek, napra pontos megjelenési dátumot viszont tegnap kapott a tengerentúli kiadás, illetve kiadások, merthogy két kiadó kezeli a két hádé platformos konverziót. Az Agetec hozza ki PlayStation 3-ra, míg az UFO Interactive-nak köszönhetik majd az Xbox 360-as darabot.

A pontos dátum október tizenharmadika lesz, mind a Sony-s, mind pedig a Microsoft-os kivetülés ezen a napon kerül a polcokra Észak-Amerikában. Hogy az öreg kontinensre is betoppan-e a jövőben, azt jelenleg senki sem tudja biztosan. Ismét csak tanácsoljuk a türelmetlenebb egyéneknek az import lehetőségét, legjobb tudomásunk szerint a korongokon nem lesz régiózár, legalábbis a Sony-son biztosan nem. Nem árt előtte azért ezt is lecsekkolni, a potya berendelést elkerülendő.


Way Of The Samurai 3: Megjenési dátumot kapott az amerikai verzió - 1. kép

nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaMarduk profiljaGargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja