Way Of The Samurai 3: Készül a folytatás

2008. június 14.
1.8711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Tenchu sorozat Nintendo Wii-re költözött.

Talán nem végérvényesen, de mint azt megtudhattuk a napokban, a negyedik installáció bizony a revolúción exkluzív darab lesz. De mielőtt végleg elkenődnének az autentikus japán fanatikusok, máris mosolyt csalunk arcukra és örömmel jelentjük, hogy készül a Way Of The Samurai 3, az Aquire műhelyében, értesültünk a Famitsu-tól. A cím sosem volt igazi best seller és nem is válik azzá soha, ám a stílus kedvelői meg fogják becsülni.

Az első két epizód szintén Sony masinán mutatkozott be, a kettes számú PléjStáción. A második és eddig egyben utolsó felvonás 2004-ben érkezett, a brand azóta nem hallatott magáról, egészen mostanáig. A Way Of The Samurai 2 a XIX. századi feudális japánt mutatja be nekünk, nem a legbékésebb oldaláról. A Famitsu értesülései szerint az Aquire csapata nem csupán egy grafikailag felrántott folytatást szeretne letenni az asztalra, több ponton is meg szeretné újítani a már bizony korosnak számító játékmenetet.

Komolyabb mesterséges intelligencia van kilátásban és a játékmenet is gazdagodni fog újabb elemekkel. Az ígéretek szerint a történet vezetés sem lesz lineáris, a cselekedeteink befolyással lesznek a tovvábbiak alakulására. Interaktívabb és változatosabb szórakozás van kilátásban. Hogy ez mennyire marketing szagú és mennyi fog ebből megvalósulni, nagyon korai lenne feszegetni. Ha még nem lenne elegünk a szamurájokból, akkor jön a ráadás.

Az Aquire csapata egy PlayStation Portable átiratot is készít az eredeti Way Of The Samurai-ból, amelyet persze kibélelnek ezzel-azzal, mint például az ad-hoc wireless játékmód. Megjelenési dátum egyelőre nincs, a fentebb leírtakon kívül semmi egyebet nem tudunk a készülő anyagokról, de majd idővel kibontakozik előttünk és mi rajta leszünk. Ohhh, majdnem kihagytam a lényeget. A Way Of The Samurai PlayStation 3-ra érkezik és kizárólagosságot élvez, más gépezet nem kap átiratot.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamuki profiljaGargameth profiljaBotyi profilja