Way Of The Samurai 3: Az újabb emigráns

2009. január 01.
1.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Akik a multiplatform besorolás láttán arra gyanakodnak, hogy egy újabb PlayStation exkluzív sorozat szűnik meg a Sony platformjain kizárólagosnak lenni, jó nyomon járnak.

A harmadik Way Of The Samurai kiadója, a Spike bejelentette, hogy nem üzlet nekik megtartani a játékot egyetlen konzolon, így összevágnak egy Xbox 360-as portot is, amely két hónapon belül már be is mutatkozhat Japánban. Nem feltétlenül logikus a lépés, hiszen Nippon-ban aligha egy Xbox 360-as átirat hozná meg a kívánt sikereket.

A Sony számtalan korábbi exkluzív címet bukott el a kurrens generációban, most egy újabb emigráns áll be a sorba és próbál szerencsét az amerikai konzol büszkeségen.

A Way Of The Samurai 3 (Samurai Dou 3) novemberben lőtte ki magát a csőből, és egy hét alatt 81,000 darabot nyelt el belőle a japán szoftverpiac. A szamurájos stuff-ok kelendők a csöppnyi szigetországban, de ennél azért jóval több szükséges az üdvözséghez, ezért a Spike meglépi az ilyenkor kötelezőt, február 26.-án kihozzák a játék Xbox 360-as portját, némi bővítéssel, valamint letölthető tartalmakkal is megtámogatják a későbbiekben.

A nyugati megjelenésről továbbra sincs szó, de ha ilyen szorgalmasan törtetnek előre a sikerekért, akkor felcsillanhat némi reménysugár az angolosítást illetően is.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

csá

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja