Watchmen: The End is Nigh Part II: Információk az alkotásról

2009. március 15.
2.0611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Befutott a vásznakra az év egyik legjobban várt filmje, a Watchmen, amelyet természetesen szolgaian kísért a megszokott játékváltozat is.

A mozikban megtekinthető mozgókép összességében kellemesre sikeredett, ez azonban sajnos nem mondható el a kistestvéréről, a Watchmen: The End Is Nigh videójátékról. A nem éppen szívmelengető kritikák és a lagymatag érdeklődés ellenére a Warner Bros. és a Deadline Games nem adja fel, és útjára bocsátja a második (záró) epizódot is.

A nyilvánosságra hozott információk szerint a Part II eléggé hasonló lesz a Part I-hez. Ismét Rorschach és Nite Owl (Éjjeli Bagoly) maskaráiba bújhatunk bele, hogy felvegyük a harcot a rosszfiúkkal. A történet szerint egy gonosz alakot üldözünk, aki súlyosan bántalmazott egy pornószínésznőt. Miközben a piroslámpás negyed mocskában, go-go táncosnők és peep show fülkék között nyomozunk, csúnya bácsik tömkelege köt belénk, akiket az első részben már tapasztalt módszerekkel tehetünk ártalmatlanná. Nem is csoda, hogy az alkotást az M, azaz mature (17+) kategóriába sorolták.

A helyszínek tehát változatosabbnak tűnnek, remélhetőleg a játékmenet sem fog kimerülni a folyamatos verekedésben. Megjelenés továbbra is PC, X360 és PS3 gépekre, az időpontját egyelőre nem árulták el a fejlesztők.
nincs még hozzászólás

Watchmen: The End Is Nigh
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja