Watchmen: The End is Nigh Part 2: Természetesen lesz PC-s verzió

2009. május 25.
1.8741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt hét folyamán került megerősítésre a Watchmen: The End is Nigh második része, ami túl nagy meglepődést nem okozott, hiszen már az első epizód estében sejtettük, sőt tudtuk, hogy lesz itt folytatás, több okból kifolyólag is.

A hivatalos bejelentés mellé csatolt iromány azonban sokak szemét megböködte, hiszen ott egyetlen szó nem esett az alkotás PC-s verziójáról, csak és kizárólag Xbox 360 és PlayStation 3 verziók kerültek szóba, a lavina és a káosz pedig megindult, mindenki falra festette az ördögöt, de szerencsére (vagy nem) ok nélkül.

A Watchmen játék második része ugyanis természetesen érkezik majd PC-re is, mint az kiderült egy hivatalos megerősítésből, a bejelentéskor szimplán elfelejtették megnevezni ezen verziókat, de a Warner Bros. Interactive megnyugtatott mindenkit. Ebből kifolyólag természetesen a személyi számítógéppel rendelkezők is megkapják majd azt a csomagot, amiben a film mellett a két játék lesz egybecsomagolva, a Watchmen rajongók öröme tehát teljes lehet, várjuk a további információkat...
nincs még hozzászólás

Watchmen: The End Is Nigh Part 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja