Watchmen: The End is Nigh Part 2: Megjelenési dátumok

2009. július 08.
2.2711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Pár hónappal ezelőtt, a mozifilmmel egy időben tette tiszteletét masináinkon a Watchmen: The End is Nigh első epizódja.

Természetesen hozta a filmfeldolgozások összes előnyét és még több hátrányát, amelyekből kifolyólag közel sem nevezhetjük sikeres terméknek. Az érdektelenség azonban nem vette el a kiadó Warner Bros. Interactive és a fejlesztő Deadline Games kedvét, és elkészítették a korábban beígért folytatást, amely a Watchmen: The End Is Nigh Part 2 névre hallgat. Áldozatos munkájuk eredményét pedig július 21-én, 29-én, 30-án és augusztus 26-án teszik elérhetővé a közönség számára. Kicsit kusza a sok dátum? Nosza, akkor hatoljunk a mélyére.

A Warner úgy döntött, hogy három csomaggal is megörvendezteti a rajongókat, akik ezek közül szabadon kiválaszthatják, hogy melyiket szeretnék bezsebelni. A Watchmen: The End Is Nigh Part 2, amely csak magát a 2. epizódot tartalmazza, letölthető lesz PC-re július 29-én, egy nappal később, 30-án, pedig felkerül a PlayStation Networkre is. Mindkét helyen 14,99 dollárba fog kerülni. Az Xbox piacterén csak augusztus 26-tól találhatjuk meg ugyanezt a változatot, 1200 MS pontért tehetjük magunkévá.

A redmondiak konzoljával rendelkező egyéneknek azonban nem kell addig várni a játékra, ugyanis a Watchmen: The End is Nigh Parts 1 and 2 kiadás - amely a játék mindkét részét magában fogja foglalni - pont őket célozza meg. Ezt boltban is beszerezhetik, 29,99 dollár ellenében, július 21-től.

A legteljesebb pakkot minden kétséget kizáróan a PS3 tulajok gyűjthetik be. A Watchmen: The End is Nigh The Complete Experience ugyanis tartalmazni fogja Blu-ray lemezen a Watchmen film rendezői változatát, amely 25 percnyi, eddig nem látott anyaggal dobja meg az amúgy sem rövid alkotást, valamint a fentebb már részletezett Watchmen: The End is Nigh Parts 1 and 2-t. Ezt szintén július 21-től lehet majd keresni az üzletekben, ajánlott ára pedig 49,99 dollár.
nincs még hozzászólás

Watchmen: The End Is Nigh Part 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja