Watchmen: The End is Nigh: Március 4-től szerezhető be

2009. február 15.
1.8921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Kellemesnek ígérkezik a márciusi hónap játéktermés szempontjából.

Már eddig is több nagy név jelezte kora tavaszi érkezését, köztük a Total Overdose-ról elhíresült Deadline Games által kalapált Watchmen: The End Is Nigh is. Azonban a pontos napról egészen mostanáig sejtésünk sem lehetett. Szerencsére a kiadó véget vetett a kínos bizonytalanságnak, ugyanis kihirdette, hogy a PC-s és Xbox 360-as verziók március 4-től, míg a PS3-as március 5-től válik elérhetővé.

Minden idők egyik legfelkavaróbb, legnagyobb hatású képregényét Zack Snyder (300, Dawn of the Dead remake) álmodta vászonra, és a Warner úgy vélte, hogy a film mellé jól fog jönni egy pár videojáték is. Amelyek azonban nem a mozgókép eseményeit dolgozzák fel, hanem az előzmények egy részét. Az alkotások epizodikus formában özönlenek majd a nyakunkra, egy-egy rész körülbelül 2-3 óra játékidővel fog rendelkezni.

A The End is Nigh alcímet viselő bevezető epizódban két karakter - Rorschach és Nite Owl - lesz irányítható. A feladatok sikeres teljesítéséhez a szereplők szoros együttműködésére lesz szükség, amely tulajdonság ideális a kooperatív játékmenethez, amelyet nem is hagytak ki a játékból. További információkért, vizuális anyagokért bátran keresgéljetek az archívumban.
nincs még hozzászólás

Watchmen: The End Is Nigh
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja