Watch Dogs filmre utaló domain neveket regisztrált a UbiSoft

2012. június 18.
1.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a UbiSoft szeretne gőzerővel beszállni a filmiparba is - a játékos adaptációkat tekintve természetesen -, hiszen egyre több efféle projektbe kezdett a francia alakulat az elmúlt hónapok során.
 

A jövőben várhatóan ide lesz sorolható a Watch Dogs film is, a csapat ugyanis bejegyzett egy halom olyan domain nevet, amely az idei E3-on bemutatott és egyben rendkívül érdekes koncepciót feldolgozó alkotás címét a "film" kifejezéssel együtt alkalmazza.

A regisztrált domain nevek között ilyeneket találunk, hogy WatchDogsmovie.com, WatchDogsthemovie.com, Watch-Dogsmovie.com és Watch-Dogsthemovie.com, amelyek egyértelműen és félreérthetetlenül arra utalnak, hogy a UbiSoft egy filmes feldolgozásra készül.

A franciáknak egyébiránt - ahogyan az fentebb is említve volt - nem ez lenne az első ilyen próbálkozásuk, legutóbb éppen egy a Splinter Cell franchise-t feldolgozó filmmel kapcsolatban merültek fel szóbeszédek, de egyéb UbiSoft projekt is szóba került már hasonló vonatkozásban.
4 hozzászólás

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 3 napja

Jó alapanyag egy filmhez az biztos!

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 3 napja

Király! Egy jó kis splinter cell film faja lenne!

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 3 napja

Zsír!

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 3 napja

Baromi jó lenne, ha nem gagyifilmek készülnének hanem maga a játékkiadó állna a film mögé, mert akkor 100%-ban tudja irányítani az elkészülést.

válasz erre
Watch Dogs
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profiljaMarduk profiljaGrifid profilja