Watch Dogs filmre utaló domain neveket regisztrált a UbiSoft

2012. június 18.
1.7281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a UbiSoft szeretne gőzerővel beszállni a filmiparba is - a játékos adaptációkat tekintve természetesen -, hiszen egyre több efféle projektbe kezdett a francia alakulat az elmúlt hónapok során.

A jövőben várhatóan ide lesz sorolható a Watch Dogs film is, a csapat ugyanis bejegyzett egy halom olyan domain nevet, amely az idei E3-on bemutatott és egyben rendkívül érdekes koncepciót feldolgozó alkotás címét a "film" kifejezéssel együtt alkalmazza.

A regisztrált domain nevek között ilyeneket találunk, hogy WatchDogsmovie.com, WatchDogsthemovie.com, Watch-Dogsmovie.com és Watch-Dogsthemovie.com, amelyek egyértelműen és félreérthetetlenül arra utalnak, hogy a UbiSoft egy filmes feldolgozásra készül.

A franciáknak egyébiránt - ahogyan az fentebb is említve volt - nem ez lenne az első ilyen próbálkozásuk, legutóbb éppen egy a Splinter Cell franchise-t feldolgozó filmmel kapcsolatban merültek fel szóbeszédek, de egyéb UbiSoft projekt is szóba került már hasonló vonatkozásban.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 17 napja

Jó alapanyag egy filmhez az biztos!

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 17 napja

Király! Egy jó kis splinter cell film faja lenne!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 17 napja

Zsír!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 17 napja

Baromi jó lenne, ha nem gagyifilmek készülnének hanem maga a játékkiadó állna a film mögé, mert akkor 100%-ban tudja irányítani az elkészülést.mosolygó smiley

válasz erre
Watch Dogs
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljaBotyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja