Watch Dogs-fóbia: hasonlítsd össze a The Division E3-as és aktuális felvételeit!

2016. január 19.
2.8581
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Watch Dogs miatt annak idején súlyos támadások érték a Ubisoft brigádját, hiszen a kérdéses játék a gyakorlatban messze nem úgy nézett ki, mint a bejelentésekor prezentált mozgóképeken.

Emiatt kis híján egy pert is akasztottak a franciák nyakába, akik megígérték, hogy többé nem fordulhat elő ilyesmi, de következő nagy dobásuk, a The Division premierje kapcsán ismét előkerült a kérdés, így a GamesRadar munkatársai elhatározták, hogy saját maguk szeretnék kizárni az efféle probléma lehetőségét.

Az alábbi mozgóképeken ennek köszönhetően most közelebbről is megtekinthetjük a The Division 2013-as E3-on bemutatott gameplay felvételeit a napokban nyilvánosságra hozott látnivalókkal. Ti felfedeztek valami látványosabb különbséget?

Nézd nagyban ezt a videót!9 hozzászólás

drift3r91

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ha eljátszák, mint a Watch Dogsnál akkor remélem bukás lesz, úgy értem PC-n mert esélyes hogy az E3-as videóhoz nincs ereje a konzolnak. Ha meg PC-n szép lesz akkor hajrá, már csak a játékmenetet kell jobban megnéznem és akkor újra adok esélyt a Ubinak. De eze a fél tár / ember még mindig nem tetszik. Nemsokára mindenre fény derül...#PCMASTERRACE

válasz erre

totyak

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Fene tudja, én ezt így nem tudom összehasonlítani objektíven. Talán szebb volt az E3-as, de lehet csak a korábbi csalódás beszél belőle.

válasz erre

razerplay3r

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez az E3-as marketing fogás volt ismét.
Számos helyen a "teaser" látványosabb grafikát hozott nekem mint a mostani teszt, de azért a játék mostani formája abszolút nem rossz.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Azért van különbség rendesen, de na nincs olyan sok játék aminél ne lenne.
Viszont ebben élen jár a Ubisoft.

válasz erre

RyutheStaR

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

A WD nekem tetszett, mert elsősorban én amúgy sem a grafikát nézem. Viszont ez is tetszik, de ezt azért nem rendelem elő...várjuk ki a végét.

válasz erre

Santonio

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon látványos különbség van egy két helyen de érdekes módon valahol szebb a mostani gameplay!

válasz erre

Imperator

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

A Ubisoft nagyon ért ahhoz, hogy egy középszerű játékhoz is kiváló marketinget csináljon, ezzel is pénzügyileg sikeressé téve a játékot. Nem tudjuk még a Division mennyire lesz jó, de remélem itt sem azért kezdik ennyire reklámozni, mert csak középszerű lenne.

válasz erre

kumar007

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Én is érzek benne Watch Dogs grafikát... De nkm mind1 mert eddig video alapján nagyon bejött a játék..

válasz erre

kpal

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

E3 szebb . Remélem PC verzió olyan lesz mint az E3 -as.

válasz erre
The Division
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 
marco profiljawegh profiljazolika1994 profiljamegapkun profiljaWillThaWheel profiljagery1113 profiljaBvektor profiljapetike737 profiljamiertkellettaregbevezetes profilja