Warlords remake már a startvonalnál, a trailer már megnézhető!

2011. március 29.
2.2471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mindig olyan leírhatatlan melegséggel tölt el minket, ha hírét vesszük, hogy egy klasszikus játék, mely annak idején még ott tornyosult a játékteremben vagy a kocsma sarkában (egy megtermett popcorn-automata méretében) remake-ként tér vissza a képernyőkre.

Így lesz ez hamarosan a híres-neves Warlords nevű produktummal, mellyel még a görögtűz feltalálásának idején játszhattunk a 'arcade'-okon és Atari 2600-asokon. Akkor 1980-at írtunk. A Warlords pedig idejét látta hősies visszatérésének: az Atari ismét kebelére emelte a játékot.

A Warlords egy 1-4 játékosnak helyet adó akciójáték, melyben feladatunk az, hogy megvédjük saját várunkat az ellenség kártékony katonáitól és a vérengző sárkány halálos tűzgolyóitól. A játékosoknak egymással kell megküzdeniük a sebesség és a stratégia terén - a túlélésért. Nagy kihívások elébe nézünk... Egyszerre kell majd várunkat védelmeznünk, katonáinkat vezérelnünk, hogy elfoglalhassák a szükséges 'control point'-okat és erőnövelőket gyűjtögetnünk, hogy egyéb minket fenyegető tényezőket is kiiktathassunk.
#tv#- Védd meg az erődöt! Oltalmazd a várfalakat a villámgyors tűzgolyóktól!
- Több single és online mód: kooperáljatok a küldetések teljesítése érdekében, vagy küzdjetek meg egymással, (egészen 4 játékosig)!
- Vezesd harcba katonáid - gyengítsd ellenfeled falait, foglald el a stratégiai pontokat! Kovácsolj előnyt a hátrányból, legyen tied a harcszíntér!

Megjelenés: idén nyáron.
Platform: Xbox 360 (Xbox Live Arcade), Playstation 3, PlayStation Portable (PlayStation Network).
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 16 napja

Kellenek ilyenek, anno még voltak eredeti játékok!

válasz erre

marco

14 éve, 1 hónapja és 16 napja

Jó lesz!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja