Warhawk: elérhető már letölthető változatban és Blu-ray lemezen

2007. július 16.
2.1421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A jövő háborúit on-line csatatéren fogják megvívni, és a jövő már ezen a nyáron elkezdődik ? a Warhawk? piacra dobásával.

A Warhawk, amely a Sony Computer Entertainment Europe és az Incognito Entertainment játéka, elvisz téged a többjátékos on-line csaták birodalmában, ahol csak a legvadabb, a legbecsvágyóbb és legfegyelmezettebb katonák reménykedhetnek a győzelemben. A Warhawk, amelyet kizárólag a PLAYSTATION?3 (PS3?)-ra fejlesztettek, és csak on-line játszható a PLAYSTATION?Network (PSN)-en keresztül, olyan fegyveres csapatküzdelemben hozza össze a játékosokat, ahol a kommandókat élőbeszéd parancsokkal irányíthatod. Harcolj saját magadért az on-line játékban, vagy állj be az eucadiai vagy a chenoviai csapatba, ahol többféle játékmódban is próbára teheted a katonai tudásodat: beállhatsz a Team Deathmatch életre-halálra menő küzdelmeibe, támadhatsz és hódíthatsz Zóna módban, de azt is megteheted, hogy Szerezd meg a zászlót módban gyilkos pontossággal rontasz az ellenségre. Akár gyalogos katonaként harcolsz, akár egy tank vezetőülésében, egy katonai dzsipből vagy egy félelmetes Warhawk pilótafülkéjéből, felkészülhetsz a véget nem érő csatázásra. Csapatok és klánok elit on-line közösségének leszel a tagja: mindehhez jár még a folyamatos statisztika, rangsorok, dicsőségtáblák, rangjelzések és kitüntetések ? minden, ami a harctéren kiválóan teljesítő katonáknak kijár.

Warhawk gépedben szárnyalni fogsz majd a csatamező felett, és halálos légi harcban ráirányíthatod rakétáidat az ellenfeledre. Repülés közben minden irányban mozgathatod a Warhawk gépedet a SIXAXIS? Vezeték nélküli irányítóddal. Megtapasztalhatod azt, milyen érzés dübörgő tankokban rohamozni az ellenség állásai ellen. Utolsó töltényig védelmezheted a géppuskafészkeidet, miközben az ellenséges támadók hullámai sorra megtörnek meg a bázisod falain. Csatamezős reflexeiddel és fegyvereiddel ? a rakétától kezdve a lángszórón, aknákon, föld-levegő rakétákon, nehézgéppuskákon, gránátokon és sok más fegyveren keresztül egészen a géppisztolyig ? levadászhatod ellenfeled dzsipjeit. Akár a levegőben harcolsz, akár a terepen vagy földi járműben, egy dolgot soha ne felejts: mindig van valaki, aki éppen rád vadászik.

A játék Blu-ray lemezes változatával együtt kapott JABRA 135 Bluetooth headset segítségével utasításokat adhatsz ki és összehangolhatod a csapatod hadműveleteit. Nagyszerű esélyt kapsz arra, hogy élőhanggal szervezd meg a csapataidat az ellenséges klánokkal szemben. A rendkívül kompakt, könnyen kezelhető és akár 8 órai beszélgetési lehetőséget kínáló JABRA 135 Bluetooth headset tökéletes szövetségesed lesz ahhoz, hogy túléld a Warhawk adrenalin-pörgető katonai kalandjait. Neked kell a zárótűzről gondoskodni, miközben a bajtársaid életüket kockáztatják, hogy megszerezzék az ellenség zászlaját és területét. Öldöklő háborúra számíthatsz földön és levegőben, rommá lőtt városokban és hatalmas, elhagyott szigeteken egyaránt. A több száz négyzetkilométer területű, teljesen interaktív játékterület gondoskodik arról, hogy soha ne legyen két egyforma csata ? a Nagy Felbontású grafikával és azzal a teljesen integrált on-line támogatással, amelyet csak a PS3 ereje tud biztosítani, a Warhawk idén nyári megjelenése az on-line játékok világának óriási szenzációja lesz.


Fő jellemzők:
Vegyél részt a kizárólag a PLAYSTATION@Network-ön on-line játszható, óriási, életre-halálra menő, sokféle fegyvert felvonultató csatákban. Az on-line játékhoz nem szükséges előfizetés!
Akár négy fő játszhat osztott képernyővel a Warhawk egyedülálló Quick-Split technológiája révén.
A JABRA 135 Bluetooth headsettel és USB töltővel kínált
Blu-ray lemezes változattal élőszóban is beszélgethetsz a többiekkel, és szóbeli parancsokkal vezetheted csapataidat az ellenséges klánokra.
Harcolj a több száz négyzetkilométeres Nagy Felbontású terepen egy különleges világban, ahol egymásba olvadnak a régi és az új technológiák.
Harcolj gyalogosan, földi járművekben vagy a levegőben.
Kizárólag az PS3-on: A Warhawkban on-line játékhősök és harci járművek példátlan választéka áll a rendelkezésedre, a PS3 Cell processzor erejének köszönhetően.
Csatlakozz te is az egyre bővülő on-line közösséghez, ahol teljes körű csapat támogatást, rangsorolást és kommunikációs eszközöket találsz.
Nagy mértékben testre szabható ? válaszd ki magad a katonáid harci uniformisát és fegyverzetét, akár az utolsó pár surranóig, de személyre szabhatod a Warhawk színeit és a csatajelvényeket is.
A játékot az Incognito Entertainment ? a legendás Twisted Metal? franchise alkotója készítette.
Kizárólag PS3-on

Foglald el őrhelyedet már idén nyáron a jövő csataterén a kizárólag PS3-ra fejlesztett Warhawkkal, amelyet már idén augusztusban megvásárolhatsz Blu-ray lemezen. Készülj fel egy olyan akciódús és frenetikus on-line játékélményre, amilyenben még soha nem volt részed...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja