Warhammer Online: Csökkenő népszerűség

2009. február 05.
1.6641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még egy éve sincs, hogy megjelent az Electronic Arts gondozásában a Warhammer Online és máris lefelé ível az a bizonyos népszerűségi grafikon, ami a megjelenés után meredek emelkedőt kezdett formázni.
 

Az illetékesek büszkén jelentették folyamatosan, hogy hónapról hónapra mennyivel és milyen mértékben emelkedik a felhasználók aránya, azonban valami történhetett, mivel a játékosok száma hihetetlenül megcsappant a szervereken, számokban mérve ez a friss hírek szerint nagyjából 300.000 játékost tesz ki.

Ha emlékezünk, a Warhammer Online felhasználói majdnem elérték az 1 millió főt, ami szép teljesítmény volt, most viszont a harmadára csökkent ez az arány, amire az illetékesek is csak hüledezve tekintenek. Sem az Electronic Arts, sem a Mythic Entertainment egyenlőre nem kommentálta az eseményeket, így egyenlőre nem tehetünk mást, csak várunk, hogy konkrét és valódi érveket kapjunk a történtek alátámasztására illetve indoklására. Reméljük nem most fog szemétbe kerülni a játék, amikor komoly terveket szövögettek hozzá...
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

fbalintgy profiljaMonyo profiljamarco profilja