Warframe: láthatáron a cross-play funkció

2019. december 11.
8.2901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Minden fontosabb platformon ott terpeszt már egy ideje a Warframe, viszont mégsem implementálták a cross-play-t, azaz a platformok közötti játék lehetőséget, holott egy PvE címről van szó, ahol nem részesül előnyben az, aki egy bizonyos platformról játszik.

A Digital Extremes srácai viszont ráállnak hamarosan a témára, ugyanis a cross-play élesítése lesz a következő nagy projektjük az Empyrean kiegészítő publikálása után. Egy kérdezz-felelek során derült ki az infó az egyik fejlesztő, Rebecca Ford által, aki hozzátette, hogy azt kívánja, bár most is benne lenne már a játékban ez az opció.

A cross-play funkció azt jelenti a gyakorlatban, hogy bármely platform játékosai képesek együtt játszani, ami rendszerint negatív visszhangot vált ki a közönségből a PvP játékok során, merthogy a PC-sek vagy a konzolosok előnyben lehetnek az egér/billentyűzet vagy kontroller által, viszont mivel egy kooperatív szoftverről beszélhetünk a Warframe esetében, így ez itt nem jelent majd gondot. Mármint... oké, van PvP is, de őszintén, van bárki aki játszik PvP-ben?
1 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

Miért, ki nem játszik PvP-ben?

válasz erre
Warframe
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja