WarCraft IV talán a távoli jövőben

2008. június 15.
2.9651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Amihez a Blizzard hozzáér, rögtön arannyá válik.

Játékaik egytől-egyig kasszasikerek és magas minőséget képviselnek. Ennek az egyik ára, hogy rettentő sokat kell várni egy-egy újabb Blizzard produktumra, ráadásul a csapat nem sieti el a készülő termékeinek nyilvánosságra hozását sem. Bár jelenleg a WoW menetrendszerű kiegészítőjén kívül a StarCraft II is készülget, sokunk epekedve várna egy Diablo III és/vagy egy WarCraft IV bejelentésre. Ez utóbbiról kérdezték Rob Pardot, aki a játékok dizájnjáért felelős részleg alelnöke a Blizzardnál.

Az úriembernek a következő kérdést szegezték neki: "Annak ellenére, hogy a World of Warcraft MMORPG több, mint 10 millió előfizetővel rendelkezik, van-e esély arra, hogy a franchise visszatér az RTS gyökerekhez?" "Természetesen van rá esély" - kezdte Pardo a válaszát. Ezután elárulta, hogy ők úgy döntik el, hogy mi legyen a következő projekt, hogy egy termék piacra bocsátása után összeül a fejlesztő team, és elhatározzák, hogy mit is szeretnének csinálni. Ha ez egyezik a cég vezetőségének elképzeléseivel, akkor máris hozzákezdhetnek a munkához.

"Ha a csapat úgy dönt, hogy WarCraft RTS-t akarnak készíteni, akkor természetesen megvitatjuk a lehetőségeket. Biztos vagyok benne, hogy a StarCraft II leszállítása után ez lesz az egyik ötlet, amely felkerül az asztalra, de ez egyelőre még a távoli jövő homályába vész."

Hozzátette, hogy szerinte a Blizzard sikerének egyik összetevője éppen ez, hogy a játékfejlesztésben nem csak az üzleti érdekek vezérlik őket, hanem az az egyszerű dolog, hogy a csapat min dolgozna szívesen. Példaként megemlítette a WarCraft III-t. Mikor elkezdtek munkálkodni rajta, akkor még nagyban tombolt a StarCraft-láz, ezért sokan nem értették, miért nem egy újabb SC epizóddal rukkolnak elő. "Mert a srácok a WarCraftot akarták elkészíteni."
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Majd a nagyon távoli jövőben lesz WarCraft 4 röhögő smiley Egyenlőre nem sok mindent találtam róla.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja