War Machine-témájú event indulhat a Call of Duty WWII-höz

2018. április 17.
5.7021
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kizárt, hogy már csak néhány óra van hátra addig, hogy újabb event induljon útnak a Call of Duty WWII-höz, lévén alig egy héttel a legutóbbi DLC PS4-es megjelenését követően a Sledgehammer Games érdekes dologról csipogott a Twitteren.

Történt ugyanis, hogy egy rövidke mozgókép társaságában a fejlesztők egy hasonlóan kurta üzenetet közöltek a rajongókkal, mely egészen pontosan így szólt: "Az ellenség az ajtón kopogtat. Holnap egy új csata kezdődik."

Vagyis bármiről is van szó, még a mai napon elkezdődik valami, vagy legalábbis megtudunk valamit a vélhetően a War Machine-hoz köthető eventről, lévén az üzenethez közölt rövidke videón Butcher kapitányt láthatjuk egy olyan szerelésben, amihez hasonlót múlt héten, az említett DLC megjelenésekor láthattunk a főmenüben, innen gondoljuk, hogy bármi is érkezik, az összefüggésbe állítható a bővítménnyel.

További érdekesség, hogy bár a kapitány a jól megszokott felszerelésében feszít a rövidke animáción, azonban egy teljesen szokatlan szemüveget adtak rá, ami szintén a közelgő event érdekességére erősíthet rá. Talán néhány órán belül minden kiderül!


2 hozzászólás

Vidoros

11 hónapja,

Vagy csak mindenkit figyelmeztetnek újra hogy jön a DLC.

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja,

Hehe, izgi!

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profilja