Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó

2009. február 13.
6.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A TPS-ek kedvelői izgalommal várhatják március végét, ugyanis akkor kerül a videójátékok árusításával foglalkozó üzletek polcaira a Wanted: Weapons Of Fate.

Az elmúlt nyár egyik legtöbbet vitatott popcorn mozijának történetét folytató alkotás körül a stockholmi GRIN csapata dolgozik. Noha a film a Universal Pictures stúdiójában készült, a játék a nagy vetélytárs, a Time Warnerhez tartozó Warner Bros. Interactive Entertainment égisze alatt lát napvilágot, de természetesen a Universal logó sem fog hiányozni a termékről.

A készítők tudják, hogy a játékosok igen nagy százaléka jelentős előítéletekkel viseltetik a filmes feldolgozások iránt, ezért mindent megtesznek, hogy eloszlassák a Wanted: Weapons Of Fate felől a viharfellegeket. Számos képpel és videóval kedveskednek az érdeklődőknek, amelyek mind azt próbálják kifejezni, hogy jelen hírünk alanya nem csak egy összecsapott, a mozi farvizén evező produktum lesz.

Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó - 2. kép

A lentebb megcsodálható friss screenshotoknak és trailernek köszönhetően ismét betekinthetünk az alkotásba. Az anyagok közül mindenképpen az utóbbi a jelentősebb, hiszen a projekt körül sündörgő jómunkások szólalnak meg benne, beszélnek a játék, a film és a képregény összefüggéséről. Elmondásuk szerint mindkét forrásból sokat merítettek, és mind a mozifilm, mind a képregény rajongói megtalálják majd számításaikat a Wanted: Weapons Of Fate-ben.

Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó - 3. kép

Információk csöppentek a demóról is. Külföldi kollégáink többségének a F.E.A.R. 2 tesztverzió mellé postáztak egy promóciós lapot (a képek között ezt is megtalálhatjátok, sajnos elég rossz minőségben) is, amelyen a március 5-ei dátum szerepel a kipróbálható változat beszerzési napjaként. PC-s demóról egyelőre nem tudunk konkrét tényeket, a konzollal rendelkező játékosoknak azonban érdemes lesz az Xbox Live Marketplace-en és a PlayStation Store-on nézelődnie március 5-én.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó - 4. kép


Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó - 5. kép


Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó - 6. kép


Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó - 7. kép


Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó - 8. kép


Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó - 9. kép


Wanted: Weapons of Fate: Képek, videó, demó - 10. kép

1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 16 napja

Jó de tehetek hozá zenét!:

válasz erre
Wanted: Weapons Of Fate
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profilja