Wanted: Vizuális betekintő

2008. július 21.
2.0781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Újabb mozis kasszasiker, újabb játékadaptáció, ám ezúttal nem a megszokott sémával.

A Wanted videójátékos átirata nem a film cselekményeit dolgozza majd, fel, hanem ahelyett egy fantáziadúsabb eszközhöz nyúl, folytatja azt. A sok-sok feldolgozás egyik óriási hibája, hogy hiányzik belőle a meglepetés a történet felfedezésének öröme, hiszen minden ugyanaz, mint a moziban, csupán mi irányítjuk a cselekményeket, lineáris szálak mentén. A Wanted-ban nem így lesz, a játék folytatni fogja a filmet egy alternatív szálon.

A James McAvoy, Morgan Freeman és Angelina Jolie főszereplésével bemutatott, akciódús alkotás játékadaptáció formájában folytatódik tehát tovább, annak minden szükséges kellékével. A produktum egy külső nézetes akció lesz, amelyben bemutahatunk különféle szupermozdulatokat, úgy mint például a filmből kölcsönzött curving bullets és az assassin time.

A játékot a GRIN (Bionic Commando, Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter, Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2) csapata kalapálja össze, amely még valamikor idén beköszön PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. Sokat nem tudunk a készülődő címről, de mutatni már végre sikerül belőle valamicskét. Így fest majd a kicsike...


Wanted: Vizuális betekintő - 2. kép


Wanted: Vizuális betekintő - 4. kép


Wanted: Vizuális betekintő - 5. kép


Wanted: Vizuális betekintő - 6. kép


Wanted: Vizuális betekintő - 7. kép


Wanted: Vizuális betekintő - 8. kép



Ajánlom szíves figyelmetekbe Szoron kollégám filmkritikáját, amelyet IDE KATTINTVA MÁRIS BIRTOKBA vehettek!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja