Wallace & Gromit's Grand Adventures: Demó március 16-án, teljes verzió március 24-én

2009. március 14.
1.8310
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Wallace-t és Gromitot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni.

A páratlan páros már számos alkalommal felbukkant a TV-ben, a mozitermekben és a monitorokon is, hogy humorban bővelkedő kalandjaikkal jókedvet csempésszenek az emberek életébe. A Telltale Gamest valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A kaliforniai stúdió még csak az 5. életévéhez közeledik, ennek ellenére nagyszerű kalandjátékaikkal már tettek le az asztalra maradandót.

Legújabb fejlesztésük a népszerű kettős mindennapjait mutatja be. A Wallace & Gromit's Grand Adventures - a Sam & Max-hez hasonlóan - epizodikus formában lát napvilágot. Egyelőre 4 részről szólnak a hírek, az elsőre pedig már csak pár napot kell várnunk, ugyanis március 24-én elérhetővé válik az érdeklődők számára. Akik vásárlás előtt szívesen kipróbálnák az alkotást, azok március 16-án megtehetik, ugyanis ekkor érkezik a demó verzió.

A szokásoknak megfelelően ajándékok várnak azokra, akik előrendelik az alkotást. A Telltale a 25%-os árkedvezmény mellett két ingyenes játékkal (1-1 Sam & Max és Strong Bad's Cool Game for Awesome People epizóddal) kedveskedik az előrendelőknek, így ha felkeltette a figyelmedet a kipróbálható változat, érdemes elfáradni a stúdió honlapjára, és bezsákolni az alkotást.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja