Wallace And Gromits Grand Adventures: Megérkeztek az első néznivalók

2008. december 23.
2.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Wallace és Gromit nevét gondolom már mindenki ismeri, hiszen nem az első eset, hogy kalandjaikból játék készül, de aranyos pofijukat még a filmvásznon is viszontláthattuk, többek között.
 

Az nem nagy titok, hogy a két vicces figura ismét új kalandokba vág a Telltale jóvoltából, néznivalókkal viszont ezidáig nem voltunk túlzottan ellátva. A jég megtört, sőt teljesen be is szakadt, hiszen az első képek mellett még egy kis trailert is összedobtak nekünk a fejlesztő bácsik, hogy az ünnepek nyugodtan teljenek és szemünkre álmok jöjjenek, hiszen készül, nagyon-nagyon készül a Wallace And Gromit's Grand Adventures.

A Telltale nevét kalandjátékos körökben nem valószínű, hogy be kell mutatnom, a nagy sikerű Sam & Max sorozat újraélesztésért felelősek elsősorban és ugye a friss Wallace And Gromit's kalandok is nekik lesznek köszönhetőek. Arról sajnos nem tudunk nyilatkozni, hogy történetben mikről fognak szólni a két agyament kalandjai, de humorban, fejtörőkben és mesés környezetben biztosan nem lesz hiány. A megjelenési időpontról egyenlőre csak annyi derült ki, hogy valamikor a 2009-es év folyamán lesz belőle valami, bővebbet majd később... A videóhoz és a friss képekhez jó időtöltést. Íme:


Wallace And Gromits Grand Adventures: Megérkeztek az első néznivalók - 2. kép


Wallace And Gromits Grand Adventures: Megérkeztek az első néznivalók - 3. kép


Wallace And Gromits Grand Adventures: Megérkeztek az első néznivalók - 4. kép


Wallace And Gromits Grand Adventures: Megérkeztek az első néznivalók - 5. kép


Wallace And Gromits Grand Adventures: Megérkeztek az első néznivalók - 6. képTöltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 20 napja

Nagyon jók vagytok

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja