Wacky Races: Crash And Dash

2008. március 12.
6.3291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ki ne ismerné a hihetetlenül népszerű Hanna-Barbera rajzfilm sorozatot, melyben eszetlenül idióta figurák versenyeznek, furcsábbnál-furcsább járgányokkal.

A mai napon az EIDOS bejelentette a mese újabb játék adaptációját, mely ezúttal a Nintendo két aktuális platformját, a Wii-t és a DS-t célozza meg. Különösebb bemutatásra nem szorul az anyag, hiszen a lényeg nem változik. Adott egy univerzium, benne számos karakterrel, és egyedi járművekkel.

A Warner Bros. Interactive Entertainment-től liszenszelt téma megjátékosított változata idén júniusban látja meg a napvilágot. A mókával teli környezet, a vicces karakterek és őrült járgányok versenye ez, ahol csatlakozhatunk Dick Dastardly-hoz és eszement bandájához, hogy különféle tájakon mérjük össze ügyességünket és gyorsaságunkat.

A verseny alatt a Wacky Widgets-ek gyűjtögetése a cél, mely a Wacky Powers-ünket fogja töltögetni, hogy előhívhassuk karakterünk speciális képességét, a Way Out Wacky-t a győzelem érdekében. Nem semmi! Gyakorlatilag tényleg semmi sem változik, minden az ismert mederben halad, ám ezúttal a kezünkben a verseny alakulásának sorsa. A garfika a rajfilm világát idézi, tehát ha elkötelezett rajongója vagy a sorozatnak, akkor mindenképp javallott a beszerzése. A kutya meg csak vihog tovább!
5 hozzászólás

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 25 napja

jol lenne hogy ha megint menne mardelkacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 18 napja

röhögő smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileymardel a legjobb mese...volt kár hoy már nincs

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 8 napja

MARDEL!!!!A legjobb mese...volt! Kár hogy PS3 kimarad a szórásból!

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 5 hónapja és 8 napja

Sajnos nem. Sőt, a bejelentés szerint más konzolos verzió sem. Régebben volt egy Sega Dreamcast-os kiadás..., sajnos nem volt hozá szerencsém. szomorú smiley

válasz erre

Gömi

17 éve, 5 hónapja és 9 napja

Úúúúúúú, ez őrült jó mese!!! PC verzió nem lesz? meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja