VR-Ready gamer laptopot mutatott be az Eurocom

2016. február 25.
3.5501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A virtuális valóság eszközei egyre közelebb kerülnek a felhasználókhoz, az idei év pedig igazi áttörésnek mondható, a legtöbben azonban egy fix környezethez kötik ezeket az eszközöket.
 

Legyen szó például a PlayStation-ről vagy éppen az asztali konfigurációkról, melyeket a felhasználók nem nagyon visznek magukkal. A laptopok remek lehetőséget kínálnak egy hordozható, virtuális valóságot is meghajtani képes csomag összeállítására, ám a legtöbb "gamer" gép nem elég erős egy komolyabb VR headset meghajtásához.

A brutális konfigurációiról híres Eurocom nemrég bemutatta a Sky X9E Extreme Edition névre keresztelt gépét, mely az ígéretek szerint elbirkózik a nevesebb VR headsetekkel is. A 17.3 hüvelykes 4K kijelzővel szemben egy Intel Core i7-6700K processzor, 64GB DDR4 memória és egy 8GB GDDR5 memóriával szerelt NVIDIA GeForce GTX 980 dolgozik.

Persze lesznek kicsit gyengébb változatok is, valamint a grafikus kártya terén az asztali GTX 980 helyett kérhető lesz a 2x8GB GDDR5 memóriával rendelkező GTX 980M SLI rendszer is.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 4 hónapja

Inkább egy gépet rakok össze abból a pénzből amibe ez kerül.

válasz erre

kpal

2 éve, 4 hónapja

Ez 1 év múlva már nem lesz képes maximális garfikával Vr-t kitolni magából.

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja

Azt hiszem van még ezen kívül jó pár noti, ami képes lesz meghajtani bármelyik VR szemüveget. Nem kell azokhoz ilyen durva gép.

válasz erre

drift3r91

2 éve, 4 hónapja

Pénzlehúzás 3-2-1...

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaNeurotic profiljaHUNSacha profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljamarco profilja