VR-játék készül az Alien Covenant alapján

2017. január 04.
5.2391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az év egyik legjobban várt horrorja a filmes szegmensben alighanem az Alien Covenant, amelynek élményét a legfrissebb játékhírek szerint videojátékos formában, sőt mi több, a virtuális valóságban is megtapasztalhatjuk majd.

Formális bejelentésünk még nincs, de a Variety jelentésében Alien Covenant VR címmel emlegetett alkotás - végleges névről még nem tudunk - biztosan fizetős címként érkezik - tehát nagyobb költségvetésből készül -, és a legtöbb VR platformra megjelenik majd, a legjobb hír azonban, hogy Ridley Scott és David Karlak egyaránt részt vesznek a munkálataiban.

A lap szerint az Alien Covenant VR-ben a játékosok végre megtapasztalhatják a terror igazi jelentését, és miközben egy horrorisztikus idegen területen, valamint egy kapcsolódó sztorin próbálnak átevickélni, minden döntésükkel megtapasztalhatják az élet és a halál közötti igazi különbséget.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

Majd amikor mész a játékban és a semmiből az arcodra ugrik az a dög, az lesz a para röhögő smiley Ebből a témából és a VR-ből nagyon jó játékot össze lehet hozni, csak ne túlozzák el annyira az Alienek jelenlétét, mint az Isolation-ben. Léptem kettőt, betámadott egy dög. Már nem szórakoztatott a játék, hanem bosszantott. Mellesleg imádom az Alien filmeket és minden hozzájuk kapcsolódó mellékágat is, pl. nekem a Prometheus is tetszett.

válasz erre

William

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

Kell egy pár év mire lesz rá pénzem sajnos....

válasz erre

ferari51

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

hát nem tudom milyen lehet de biztos hogy jó lehet

válasz erre

Mordorer

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

Amíg ilyen horror áron van a VR, sajnos mellőzni kell sokunknak az ilyen játékokat.

válasz erre

muki

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

Wooooooow!!!!

válasz erre
Alien Covenant VR
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja