VR-hoz is jó lehet az ASUS apró gépe

2017. január 06.
3.9311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS-tól nem áll távol az asztali konfigurációk világa, hiszen az átlagos és a gamer világba szánt használatra kész termékek is megtalálhatóak már a cég kínálatában, nemrég pedig egy újabb aprósággal bővítettek.

Bemutatkozott ugyanis a 799 dolláros árcédulát kapó ASUS VivoPC X, mely megkapta a VR-Ready minősítést, vagyis a virtuális valóság előnyeit is kihasználhatjuk a segítségével. Persze ennyiért és ilyen méretben ne várjunk egy erőművet, de a Kaby Lake i5-ös Intel processzor, a 8GB DDR4-es memória és az NVIDIA GeForce GTX 1060-as grafikus kártya azért egy erős párosnak mondható.

A konzolok méreteivel versengő apróság állítva és fektetve is használható, a perifériákat és VR-Headseteket pedig hátulra lehet csatlakoztatni. Piacra valamikor március környékén kerülhet, később pedig akár több modell is felkerülhet a palettára.
4 hozzászólás

wegh

7 éve, 10 hónapja és 5 napja

William írta:
Lenovo Y520 jobbat tud ugyan ennyiért, csak az egy laptop mosolygó smiley
Hát azért jobbat nem tud. Mert az alapmodell ami ennyibe kerül, mint ez csak 1050-et tartalmaz például. De azért jah, kicsit elbaszták az árazást szerintem is mosolygó smiley

válasz erre

William

7 éve, 10 hónapja és 5 napja

Lenovo Y520 jobbat tud ugyan ennyiért, csak az egy laptop mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ne várjunk egy erőművet? Hát nem azért, de ha csak egy plusz 8-as RAMmal lenne kitolva akkor vígan hasítana rajta a legtöbb mai játék úgyhogy szerintem ez nem nevezhető gyenge gépnek.

válasz erre

totyak

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ilyen áron már tudja is a VR-t kérdés nélkül!!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja