VR-támogatást kap a Hellblade: Senua's Sacrifice

2018. július 25.
1.1781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha a tavalyi évet nézzük játékok szempontjából, akkor joggal emelhetjük ki a Hellblade: Senua's Sacrifice-t, mint óriási meglepetés, hiszen a Ninja Theory egy roppant egyedi élményt pakolt össze, és úgy tűnik, hogy ez a siker a mai napig kitart.

A játék ugyanis VR-támogatást fog kapni a napokban, egészen konkrétan július 31-én, a kiadás pedig kompatibilis lesz Oculus Rift és HTC Vive eszközökkel is. Ha ez még nem lenne elég, az alapjáték megvásárlása után ingyen hozzáférhetünk a részletezett újdonsághoz, így nem kell plusz pénzt kiperkálnunk érte.

A Hellblade: Senua's Sacrifice egy azon játékok közül, mely szinte kiáltott ezért a funkcióért, lévén ezzel még jobban átérezhetjük majd azt az eszméletlen atmoszférát, ami a játékost teljes mértékben beszippantja, és nem hajlandó elengedni, manapság pedig már ritka, hogy egy-egy cím esetében a hangulatot ilyen mértékben eltalálják.
3 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 1 hete és 3 napja

VR-ben szerintem igazán félelmetes élmény lesz. Azért ott van gond Senua agyában rendesen, érdekes dolgokat lát.

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 1 hete és 4 napja

Brutális lehet majd VR-ban, alapból is király, de így!

válasz erre

Tommy

6 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez biztos nagyon nagy élmény lesz így!

válasz erre
Hellblade: Senua's Sacrifice
7.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Patrik94 profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profiljaEspio profiljagery1113 profiljaDav2377 profiljatotyak profilja