VR platformon dolgozik az Amazon

2016. március 11.
3.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Amazon sokak szemében még mindig csak egy internetes áruház, ám a legismertebb tevékenységük mögött rengeteg új technológiai megoldás, számos bekebelezett népszerű szolgáltatás és hardver is rejlik.

Korábban mi is azt mondtuk, hogy idén több nagy név is csatlakozhat a virtuális valóság piacához, a jelek szerint pedig az Amazon lesz az egyik. A korábbi pletykák után nemrég hivatalos forrás alapján derült ki, hogy a vállalat komolyan érdeklődik a VR piac iránt, ráadásul azt is tudni lehet, hogy melyik szolgáltatásuknál szeretnék felhasználni.

A friss álláshirdetések között ugyanis VR platformhoz kapcsolódó csapatába keres új tagot a vállalat, a hirdetésből pedig az is kiderült, hogy az Amazon Video szolgáltatást szeretnék új szintre emelni. Erre szükségük is lesz, hiszen a rivális Netflix például már elérhető a Samsung Gear VR-on, valamint a Hulu is fejleszti már a saját alkalmazását.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 4 hónapja és 20 napja

Majd Mariska néni is nekiáll Bivalybasznádon a sufniban egy új VR szemüvegnek és piacra dobja. Ennyi cégtől totál felesleges ez a technológia. Egymás árait nem nagyon nyomják le, vagy ha mégis, még úgy is méregdrága marad. Nem tudni előre melyik feljesztő lesz majd hajlandó VR játékokat gyártani és főleg melyik eszközre. Csak a felhasználókat hozzák nehéz helyzetbe, hogy melyiket vegyék, mert ugye mindet nem lehet, az embertelen pénz.

válasz erre

kpal

2 éve, 4 hónapja és 20 napja

Na midneki beizgult a VR-re .

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 4 hónapja és 20 napja

Tulajdonképpen egy csomó minden a kezében van és vannak nagyon jól fogyó kütyük a birtokában.
Talán csak a mobiljuk nem lett olyan nagy siker.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljaiPet profiljaHellblade profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaMonyo profilja