VR mozi nyílt Hollandiában

2016. március 09.
4.2961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Tavaly már emlegettük, hogy 2016 lehet a virtuális valóság éve, a hetente több alkalommal megjelenő VR híreink pedig azt sejtetik, hogy korábbi állításunk be fog igazolódni, a hírek között pedig a VR különféle formáit fedezhettétek fel.

Nemrég egy újabb érdekes koncepció látott napvilágot, melynek központjában szintén a virtuális valóság áll, ám ezúttal nem egy újabb termékről van szó, hanem egy meglévő páros különleges felhasználásáról. Az olcsóbb VR headsetek kapcsán sokszor merülnek fel a rövid VR filmek, melyek különleges élményt tudnak nyújtani egy olcsóbb VR headsettel is, Hollandiában pedig az első VR mozi nyílt nemrég meg.

Az 50 fős terembe 14 dollár a jegy, tehát nem valami olcsó, cserébe pedig nagyjából 30 perces filmeket nézhetünk. A virtuális valóságba egy Samsung Gear VR, egy Samsung Galaxy S6 okostelefon és egy Sennheiser HD 201 fejhallgató szállítja el a nézőket. A kitalálók bíznak a koncepció sikerében és később Európa több országában szeretnének majd terjeszkedni.
15 hozzászólás

kpal

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

3D moziknak párév múlva végre ha VR ennyire terjeszkedik. Külföldi 3D adások is eltűnnek , és már idén az új tv-k 95%a se 3D képes,Samsung, LG leáll róluk teljesen .

válasz erre

Paint

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

Hát az a 14 dolcsi 30 percért egy kicsit sok.

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

Pontosabban hol van ez Hollandián belül? Amúgy szerintem nem vészes az ár. Úgy sem minden héten ülne be rá az ember, kipróbálásra meg megér annyit szerintem.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profilja