VR headset nélkül kínál VR-élményt a Samsung új applikációja

2016. április 14.
2.1661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Samsung idén nagyon rágyúrt a virtuális valóságra is, hiszen az idei csúcsmodellek mellé az előrendelői akciók keretében ingyen adták a Gear VR headsetet, mely egyébként a piacot nézve önmagában nem is drága kiegészítő.

Ettől függetlenül sokat nem akarnak több tízezer forintot fizetni egy ilyen kiegészítőért, pláne a VR-élmény ismeretének hiányában. Ezen egy applikáció segítségével igyekszik javítani a dél-koreai gyártó, mely nemrég került be a Google Play Store kínálatába.

A Samsung Milk VR célja a VR-élmény lehet legjobb bemutatása VR headset nélkül. Ez egy igen merész vállalkozás, de azért van benne fantázia. A 360-fokos videókban például a készülék mozgatásával forgolódhatunk, a tartalmakért pedig olyan márkák felelnek majd, mint a Mountain Dew, NBA, 20th Century Fox és maga a Samsung.
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Nekem ezeket előbb ki kellene próbálnom. Múltkor voltam a "hülye vagyok" boltban, ott ki volt rakva egy ilyen szemüveg, talán pont a Samsung-é. Egy telefont kellett volna beledugni, de annyira rövid volt a lopásgátló kábel, hogy képtelenség volt belegyömöszölni. Nézegettem a telefonban, nem találtam ilyen VR tartalmat sem, lehet rossz helyen kerestem. Szóval majdnem megvolt ez első VR élményem röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Érdekes, de ezt nem vállalnám be így első nekifutásra.

válasz erre

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Mindenki tolja le a torkunkon a vr-t röhögő smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Egész jó,de mobilos cuccnak kel pár év még.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja