Volvo: The Game: Napvilágra került az autók és a versenypályák listája

2009. május 15.
7.2411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Áprilisban került bejelentésre a SimBin egyik legújabb játéka, amely a Volvo autóira koncentrál, és stílusosan a Volvo: The Game címre lett keresztelve.

A projekt érdekessége, hogy egy teljesen ingyenes játék lesz, ami valahol érthető is a SimBin csapatától, hiszen az autószimulátorok rajongóinak közkedvelt brigádját már több támadás is érte azért, mert minden évben szinte minimális újdonságokat tesznek játékaikba. A Volvo: The Game esetében sem beszélhetünk többről, de az ingyenességet most mindenképpen értékelnünk kell, pláne, hogy ma nyilvánosságra hozták az illetékesek, hogy milyen autókkal döngethetünk majd, milyen pályákon.

Versenypályák közül nem kevesebb, mint kettő fog rendelkezésünkre állni egy kis versenyzésre, mégpedig a Svédországban található göteborgi Gothenburg Eco Drive Arena, valamint a Chayaka pálya Kiev városában, Ukrajnából. Ezeken pedig a következő Volvo szörnyekkel téphetjük fel az aszfaltot: STCC Volvo C30, STCC Volvo S60, BTCC Volvo S40, BTCC Volvo 850 and Volvo 240 Turbo Group A. Mint láthatjuk, nem csak az újabb típusú járművek kerültek lemintázásra, és igaz, hogy csak néhány darab, de ne felejtsük el, hogy ingyenes játékról beszélünk. A SimBin csapata mellékelt néhány képet is a produkcióról, pillantsatok rájuk.


Volvo: The Game: Napvilágra került az autók és a versenypályák listája - 2. kép


Volvo: The Game: Napvilágra került az autók és a versenypályák listája - 3. kép


Volvo: The Game: Napvilágra került az autók és a versenypályák listája - 4. kép


Volvo: The Game: Napvilágra került az autók és a versenypályák listája - 5. kép


Volvo: The Game: Napvilágra került az autók és a versenypályák listája - 6. kép


Volvo: The Game címre lett keresztelve.'>
nincs még hozzászólás

Volvo: The Game
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja