Volvo: The Game: Bejelentve a titkos projekt

2009. április 21.
1.8031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A SimBin Studios csapata még a hónap elején tett fel a hivatalos honlapjukra egy fejlesztés alatt álló projektet, amely PC exkluzívnak lett megnevezve, és a Jakob kódnevet viselte.

Mi magunk is írtunk néhány sort a jelenségről, amiről akkor még semmi konkrétumot nem tudtunk, de reménykedtünk, hogy valami nagyobb dobás készülődik a srácok háza táján, ám erről sajnos szó sincsen. Az új játék nem más, mint a Volvo: The Game, amely már nevéből is kitalálható, hogy melyik gépkocsi típusra lesz kiélezve.

A stílus szokás szerint autó-szimulátor lesz, tehát elkel majd egy jó kis kormány/gázpedál/sebváltó trió a játék futtatásához, ahol néhány versenyzésre szánt Volvo lesz lemintázva, mind kívül, mind belül. A grafikán a srácok sajnos ismételten semmit nem változtattak, legalábbis túlontúl észrevehető dolgokat nem, illetve egyelőre még azt sem tudjuk pontosan, hogy milyen típusú Volvo-k kerülnek lemodellezésre a játékban.

Ennek ellenére a megjelenési dátummal már most tisztában vagyunk, ez nem más, mint május 26. napja, ami testvérek között is bő egy hónapot jelent. Akinek esetleg ennyi elég volt arra, hogy felkeltse érdeklődését a játék, az ne mulassza el megtekinteni a bejelentéshez csatolt képeket sem. Íme:


Volvo: The Game: Bejelentve a titkos projekt - 2. kép


Volvo: The Game: Bejelentve a titkos projekt - 3. kép


Volvo: The Game: Bejelentve a titkos projekt - 4. kép


Volvo: The Game: Bejelentve a titkos projekt - 5. kép


Volvo: The Game: Bejelentve a titkos projekt - 6. kép

nincs még hozzászólás

Volvo: The Game
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja