Vízhűtéses GeForce GTX 285 a Zotac-tól

2009. február 28.
2.2461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Hosszú várakozás után, végre a Zotac is bejelentette, hogy elkészült a vízhűtéssel felszerelt GeForce GTX 285 grafikus kártyája.

A Zotac GeForce GTX 285 Infinity Edition típusjelzéssel ellátott kártya egy saját tervezésű, rézből készült hűtőblokkot kapott. A gyártó elmondta, hogy a nagy teljesítményű hűtőrendszernek köszönhetően, a megemelt órajelek mellett a videokártya lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten üzemel, mint a hagyományos GTX 285 modellek.

A Zotac GeForce GTX 285 Infinity Edition grafikus processzorának órajelét 722MHz-re, míg a 240 stream feldolgozó teljesítményét 1584MHz-re hangolták. A grafikus kártya egy 512bit-es GDDR3 memóriarendszerrel van felszerelve, ami effektív 2700MHz-es sebességen üzemel. A videokártya két DVI és egy HDTV kimenettel, valamint egy SPDIF audio bemenettel van felszerelve. Természetesen a kínálatában megtalálható az nVidia SLI, CUDA, PhysX, és PureVideo HD technológiája is. A kártya mellé a gyártó, a népszerű Race Driver GRID játék teljes értékű változatát mellékeli. A Zotac GeForce GTX 285 Infinity Edition megjelenési idejéről és áráról a gyártó nem nyilatkozott.
1 hozzászólás

Raiden

16 éve, 4 hónapja és 18 napja

Na végre egy vízhűtéses GPU.Szerintem sokat számít hogy nem 2-3 venti zúg a házban, mikor melege lesz egy keményebb igénybevételnél..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaManiac profilja