Vízhűtéses GTX 780 gyorsítókkal jelentkezett az EVGA

2013. május 31.
2.0721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az EVGA az elmúlt napok folyamán két friss fejlesztésű grafikus vezérlőjéről rántotta le a leplet, amik nem meglepő módon már az nVidia nemrég elrajtolt GTX 780-as modelljére építkeznek.
Advertisement

A frissen beharangozott újdonságok a gyártó Hydro Copper szériáját erősítik, a boltok polcaira pedig EVGA GTX 780 Hydro Copper és GTX 780 Hydro Copper Classified típusjelzéssel fognak megérkezni. Ahogy azt már az elnevezésük is sejteti, a kártyák megfelelően alacsony üzemi hőfokát egy teljes hosszúságú vízhűtőblokk szavatolja, ami a GPU-n kívül egyúttal az összes főbb hőtermelő komponenst hűvösen tartja.

Az új EVGA gyorsítók természetesen a 28 nanométeres technológiával született, 2304 darab aktív CUDA magot felvonultató GK110-es grafikus processzorral gördültek le a gyártósorról, ami mellé a 384 bites memóriainterfészen keresztül 3072 MB-nyi GDDR5 VRAM lett csatlakoztatva.

A videomemória mindkét esetben az effektív 6008 MHz-es frekvencián teljesít, míg a GPU a Hydro Copper modellnél a 980/1033 MHz-es sebességre lett behangolva, azonban a Classified órajeleiről a gyártó egyelőre nem nyilatkozott.

A hátlapi paneleken két darab DVI, egy HDMI, valamint egy DisplayPort videokimenet lett kialakítva. Az új EVGA GTX 780 Hydro Copper és GTX 780 Hydro Copper Classified várható megjelenési idejéről és árazásáról egyelőre nem érkezett információ.

Vízhűtéses GTX 780 gyorsítókkal jelentkezett az EVGA - 2. kép

4 hozzászólás

kpal

11 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ezzel hosszutavra lehet csendes gyors gepet epiteni , de azért ,ha vizes, es drágra lehetett volna 4Gb memoria rajta kacsintó smiley

válasz erre

amonrazoli

11 éve, 5 hónapja és 15 napja

jó lenne a gépemben röhögő smiley kíváncsi lennék az árára kacsintó smiley

válasz erre

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 15 napja

Jó lenne egy ilyen mosolygó smiley kicsit halkabbn lenne a masinám mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 8 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja