Vízhűtéses GTX 980Ti érkezik az ASUS műhelyéből

2016. március 12.
3.4961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS minden évben egyre színesebb kínálattal jelentkezik, amely az egész palettájukra igaz, hiszen ezt a színesedést úgy érik el, hogy minden szegmensben próbálnak újabb modelleket harca állítani.

A grafikus kártyák terén tavaly nagyon erős évet zártak, hiszen az NVIDIA remek alapot adott a kezükbe, legújabb kártyájuk pedig szintén egy tavalyi modellre épül. Nem is akármilyen modellre, hiszen a GTX 980Ti-t vették alapul a legújabb vízhűtéses kártyájukhoz.

Az újdonság vélhetően GTX 980Ti Strix Gaming ICE néven kerül a boltokba, mely jól mutatja, hogy egy jéghideg, ám felspanolt modellel van dolgunk. Alapjáraton 1216MHz-en ketyeg majd a kártya, de boost esetén 1317-ig magától felmegy, onnantól kezdve azonban még sokkal több kihozható belőle. A 6GB GDDR5 memóriával szerelt kártya hűtését egyébként a Bitspower gyártja, az ára és a megjelenés pedig még nem ismert.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Tetszetős darab, de tutira drága is!

válasz erre

1000feri

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Mindig van feljebb...és feljebb

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Átlátszó blokk elég szép egy színes folyadékkal

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Izom kártya tökéletesen hangmentesen. Ez igazán jól hangzik. Nem ismerem a vízhűtéseket, de ha bele merik rakni egy ilyen kártyába, akkor biztosan jól hűt.

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaVis Major profiljaLaci721 profiljaleventecos profiljaBvektor profiljamarco profilja