Viva Pinata: Trouble In Paradise: Szeptember 5.-én érkezik a második kerti túra

2008. július 04.
2.5081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Microsoft bejelentette, hogy a Viva Pinata: Trouble in Paradise szeptember 5.-étől válik elérhetővé az Xbox 360 tulajdonosok számára.

A Rare kissé elrugaszkodott kertész játéka tehát hamarosan folytatódik, még több mókával, játékmóddal és Pinata lénnyel. A dolgunk ezúttal is változatlan lesz, az adott földterület megművelésével, alakításával kell minél több féle-fajta teremtményt a kertünkbe csalogatni. Az első felvonás szépen fogyott, kíváncsian várjuk a repetát.

Az első epizód még 2006 decemberében látta meg a napvilágot, szintén Xbox 360 exkluzívként, ami cseppet sem meglepő, hiszen a Rare gárda már jó ideje a Microsoft tulajdona. Kivételt képez az exkluzivitás alól a Nintendo marokkonzolja, amelyre továbbra is fejlesztenek a brit illetőségű stúdiónál. Mit várhatunk a nagygépes folytatástól? Természetesen a megszokott szebbet, többet, jobbat elv mentén érvényesülő finomságokat.

Lesz itt nekünk 30 új Pinata fajunk, valamint egy tovább fejlesztett kooperációs lehetőségünk. A játék célja, hogy összekovácsolja a család tagjait, ebből fakadóan minden korosztálynak ajánlott a kipróbálása. Talán első nekifutásra gyermetegnek tűnhet a kivitelezés, de ha sikerül elcsípnünk a lényegét, megragad a feeling, akkor sanszos, hogy hosszú órákat töltünk el társaságában, akár felnőtt fejjel is.

A grafikai megvalósítás ismét egy unikum, a Rare érti a dolgát, nagyon fekszik nekik ez az irányvonal, ezt leszűrtük már az első rész alkalmával. Színes, mókás, látványos, infantilis, szórakoztató. Minden összeállt tehát egy pompás kikapcsolódáshoz. Szeptember 5.-étől elstartol a második Viva Pinata kaland, érdemes lesz nekifutni. Arról, hogy az elődhöz hasonlóan lesz-e honosított változat, egyelőre nincsenek információink. Bízunk benne, hátha bejön.

A hivatalos sajtóközlemény imígyen hangzik:

A Microsoft tegnap esti bejelentése szerint, a nagysikerű Viva Pinata sorozat legújabb része, a ?Viva Pinata: Trouble in Paradise? című játék megjelenésének időpontja 2008 szeptember 5. Több, mint 30 új pinata faj, továbbfejlesztett kooperációs lehetőségek és a számos új játékmód várja a sorozat rajongóit. A pinaták szigete is jóval nagyobb játékteret kínál.

Ezúttal a játékosoknak lehetőségük lesz becsalogatni kertjükbe az eddig ismeretlen, félénk és egzotikus pinata állatkákat. Bizonyos fajokat csak a kietlen és fagyos Pinartic vidékről lehet majd elcsábítani, míg másokat a napsütötte Dessert sivatagból. De ez még nem minden, hiszen a pinata kertet azonnal otthonossá kell tenni mindannyiuk számára, hogy nehogy idő előtt eliszkoljanak!

A ?Viva Pinata Trouble in Paradise? játék új színt hoz a népszerű sorozat rajongóinak életébe. Az új kooperatív játékmenetnek és a többféle választható nehézségi fokozatnak köszönhetően a Viva Pinata sorozat az Xbox360 játékosok szélesebb rétegeihez is eljuthat.
Viva Pinata: Trouble in Paradise szeptember 5.-étől válik elérhetővé az Xbox 360 tulajdonosok számára.'>
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 2 napja

A Vp2 Magyar lesz

válasz erre

battlebat

16 éve, 9 hónapja és 14 napja

Akit érdekel van belőle egy felesleges példányom amit nyertem, sajnos nincs Xboxom így megválnék tőle, bontatlan, original.

Írj ha érdekel: battlebat02@gmail.com

válasz erre
Viva Pinata: Trouble in Paradise
16.998 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja