Viva Pinata 2: Trailer

2008. június 11.
3.0401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Microsoft tegnap szabadította ránk az elborult Viva Pinata második epizódjának nem kicsit beteges bemutatkozó videóját, amit egy csöppnyi csuszával most gyorsan le is pörgetünk odabent Nektek.

A tegnapi nap olyan sűrűnek bizonyult, hogy csak most jutottunk levegőhöz, így ezzel egy picit megkésve ugyan, de változatlan lelkesedéssel perezentáljuk a legfrissebb anyagokat, híreket, információkat. A mozi csőre töltve, kilövésre készen.

A Rare rendhagyó stratégiai játéka 2006 végén landolt az Xbox 360 termék palettáján, melyet itthon teljes mértékben honosítva élvezhettünk. A grafikai megvalósítás roppantul stílusos volt és nagyon látványos. Ha képesek voltunk egy picit újra gyermekké válni, akkor kellemes órákkal lehettünk gazdagabbak. A Rare azóta nagyon elfoglalt hiszen hamarosan érkezik a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts és persze a Viva Pinata folytatása is szeptember végén, a Trouble In Paradise.

A Trouble In Paradise a Microsoft Gamer's Day-en került bemutatásra május közepén, láthattatok is róla számos screenshot-ot, viszont mi már mozgásban szeretnénk látni a kertépítő stratégia folytatását. Kívánságunk részben süket fülekre, részben hallgatóságra talált. Érkezett ugyan egy mozgókép a produktumról, de az még közeli barátságban sincs azzal, amit mi vártunk volna. Gameplay nuku, ennek ellenére mókás, debil, elborult és érdekes. Ha az első részt a szívedbe zártad annó, akkor ennek is a polcodon lesz a helye.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 3 napja

Magyar lesz a Viva ****ta Trouble in paradise?????????????

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadrift3r91 profiljagery1113 profilja