Viva Pinata 2: Friss képek, friss élmények

2008. június 25.
2.4911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo-tól korábban kivásárolt Rare stúdió idén két nagyobb címmel is jelentkezik a redmondiak masináján, az egyik a legendás platformer, a Banjo-Kazooie harmadik felvonása, a Nuts & Bolts lesz, a másik, fiatalabb korosztályt becélzó alkotás pedig a Viva Pinata 2: Trouble In Paradise lesz.

Akik játszottak az első résszel, azok szép emlékeket őrizhetnek róla, hiszen teljes mértékben magyarítva volt az anyag, beleértve a szinkronizált beszédhangokat is. Hogy a folytatás kap-e honosítást, azt még nem tudjuk, de a stílus ismét egyedire sikeredett.

Az eddigi matériák alapján a Viva Pinata 2: Trouble In Paradise is kellemes színfoltnak ígérkezik, egy kissé elborultabb, egy kissé mókásabb, egy kissé színesebb..., szóval egy tisztes második epizód van kilátásban. Akik esetleg nem ismernék az előzményt, azok alant egy gyorstalpalón vehetnek részt, a többieknek pedig irány a galéria, ahol négy friss kép lett kiakasztva a virtuális falra. Nyomás.

Akik pedig maradtak, azok gyorsan pótolják a lemaradást, majd irány a többiek után. A Viva Pinata egy stratégiai játéknak tudható be, ahol adott egy kis telek, azon kell gazdálkodnunk, de úgy, hogy az általunk véghezvitt változtatásokat a körülöttünk leskelődő furcsa szerzemények, állatféleségek is megkedveljék. Minél több Pinata költözik a kertünkbe, annál előrébb haladunk a játékban. Mókás, infantilis, debil és elragadó. Kicsengettek, irány a képtár.


Viva Pinata 2: Friss képek, friss élmények - 2. kép


Viva Pinata 2: Friss képek, friss élmények - 3. kép


Viva Pinata 2: Friss képek, friss élmények - 4. kép


Viva Pinata 2: Friss képek, friss élmények - 5. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja