Visszatért a Team 17 kötelékébe Andy Davidson, a legendás Worms megalkotója

2012. április 03.
1.8091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a tegnapi napon jelentettük be nektek, hogy a Team 17 fejlesztőcsapata az idén sem hagy minket újabb Worms videojáték nélkül, ám a mai napra is jutott egy kis újdonság a srácokkal kapcsolatban, akik szó szerint nagyszerű bejelentést tettek.

Amint ugyanis a csapat által összeállított hivatalos közleményből megtudtuk, a legendás (első) Worms epizód és úgy általánosságban a teljes franchise megalkotója, avagy Andy Davidson a mai nappal ismét visszatért a Team 17 kötelékébe.

Ez annyit jelent, hogy a sok tapasztalt fejlesztő mellett ismét megtalálhatunk egy olyan sokat látott, a sorozat gyökereinél is jelen lévő programozót, akinek segítségével ismét sikerülhet az illetékeseknek maradandót, de legalábbis maradandóbbat alkotniuk, mint az elmúlt években.

Andy a tervek szerint már alaposan kiveszi a részét a Worms Revolution fejlesztéséből, állítása szerint elképesztő az új grafikus- és fizikai motor, amit a készítők a játék alá tettek, de azért van még néhány ötlete ahhoz, hogy miként lehetne jobbá tenni a végeredményt.

Ezek alapján nem tartjuk kizártnak, hogy a tegnap bejelentett legújabb Worms játék az őszre tervezett premierig még alaposan át fog alakulni.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 3 napja

Legalább tuti jó lesz!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 3 napja

Örömteli hír!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja